Supa de rosii cu cus-cus

de Constelatialeu in Supe, 1 Iul 2013 | 7200 vizualizari

 

Supa asta-i un fel de ''nici imbracata,nici dezbracata,nici calare,nici pe jos,nici pe drum,nici pe langa drum''...aveam 3 oase cu maduva,niste rosii mai moi si o idee sa fac un fel de supa crema sau ce urma sa iasa...

 

INGREDIENTE

  • 3 oase tubulare de porc,cu maduva
  • 7 rosii mai moi
  • 1/2 ardei gras
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
  • leusteam uscat
  • cca 60 g cus-cus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu cus-cus:

Am pus la fiert oasele cu morcovul,ceapa ,ardeiul si putina sare.Am luat spuma care s-a format ,cand au fost fierte legumele am strecurat zeama iar legumele le-am pus in blender impreuna cu rosiile decojite.Pasta obtinuta am turnat-o in zeama ce am obtinut-o din fierberea oaselor si a legumelor.Am adaugat cus-cus-ul ,am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca 10-15 min.Se serveste calda sau rece,eu astept sa o mananc rece.Deasupra am presarat leustean uscat,din ala aveam la indemana si am zis ''de ce nu'',chiar are gust bun.

TIPS-URI

1

e bine sa fierbeti oasele separat,ca sa luati spuma mai bine...eu n-am facut asa,le-am pus impreuna cu legumele..

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu spanac si salata verde