Supa de spanac

de Anamaria Cook in Supe, 26 Noi 2012 | 4490 vizualizari

 

Sincer va spun ca mi-a depasit orice asteptare. Este incredibil de delicioasa si rapida, tot ce imi doresc de la o supa :)

 

INGREDIENTE

  • 300/400 g spanac (eu am avut la congelator)
  • o ceapa potrivita
  • 150 ml smantana
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita paprika
  • 3-4 linguri otet din vin
  • o lingurita amidon (sau faina daca nu aveti amidon)
  • 1,5 l apa
  • ulei pt calit
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac:

  Dezghetati spanacul si tocati-l marunt. Taiati ceapa si caliti-o in putin ulei, adaugati paprika si amidonul amestecand energic.

  Stingeti cu apa rece continuand sa amestecati sa nu se formeze cocoloase. Adaugati spanacul si lasati la foc potrivit cam 10 minute sau pana ce spanacul s-a fiert.

  La final adaugati usturoiul pisat, otetul si smantana si luati de pe foc.

  Potriviti de sare si piper si serviti cu o felie de paine prajita...va spun, o bunatate, acum ca am vazut pozele astea ma duc sa imi mai pun o portie.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Anamaria Cook 1

26.11.2012, 23:05

Multumesc mult tuturor... Dia am facut si eu si de salata dar prefer cea din spanac.

Sim0na 1

27.11.2012, 20:05

Trebuie incercata!! Zilele astea o pun in practica, mai ales c-am primit spanac proaspat!

Anamaria Cook 1

27.11.2012, 21:28

Simona sper sa iti placa la fel de mult ca si mie, cred ca spanacul proaspat o sa ii dea un gust si mai bun

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu spanac