Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta

de TVPaprika in Supe, 3 Iun 2013 | 4802 vizualizari

 

Sper sa va placa aceasta reteta delicioasa de Supa rece de capsuni

 

INGREDIENTE

  • 200 g brânză ricotta
  • 20 g zahăr praf sau îndulcitor
  • 1 ou
  • 300 ml iaurt
  • 500 g căpşuni
  • 1 pachet de foi de mentă
  • 300 ml vin roşu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta:

200 g de brânză ricotta se amestecă cu 1 ou întreg şi câteva picături de îndulcitor. Găluştele de mărimea unei linguri se rumenesc într-o tigaie uscată, la foc mic.

Jumătate kg de căpşuni se mixează cu 300 ml de vin roşu fiert, împreună cu câteva cuburi de gheaţă şi se adaugă 300 ml de iaurt.

Se serveşte cu foi proaspete de mentă, căpşuni tăiate felii şi cu găluştele cu ricotta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste - Reteta gustoasa de post