Tagliatelle cu chiftelute de peste

de divainbucatarie in Paste, 17 Ian 2011 | 4072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g tagliatelle
  • 700 g chiftelute de peste
  • 500 g rosii decojite, fara seminte si tocate
  • 2 linguri vin
  • 1 frunza mica busuioc proaspat
  • 1 lingurita patrunjel propaspat
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 40 ml ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • parmezan ras – optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute de peste:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp pregatim sosul de rosii si chiftelutele de peste. Pentru a face sosul de rosii calim usturoiul in ulei. Dupa ce se caleste, il indepartam din tigaie si adaugam rosiile, zaharul, busuiocul. Fierbem pana scade sosul de rosii si devine o pasta groasa.

Peste tagliatelele fierte punem sosul de rosii fierbinte, presaram patrunjelul verde, punem chiftelutele si servim.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

18.01.2011, 10:11

super! o fotografie minunata si preparatulla fel!

divainbucatarie 1

18.01.2011, 10:45

MULTUMESC!

nadina73 1

18.01.2011, 10:52

ce bune,ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]