Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

de CameliaR in Paste, 16 Feb 2016 | 17233 vizualizari

 

O reteta delicioasa si satioasa! 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciuperci
  • 200 gr smantana
  • 1 jumatate de ceapa rosie
  • tagliatelle
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 1 lingurita oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos alb și ciuperci:

Punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile si apoi le taiem feliute. Curatam ceapa si o taiem pestisori. Strivim catelul de usturoiul cu lama cutitului si il tocam marunt.

Intr-o tigaie punem 1 lingura de ulei. Adaugam ceapa si usturoiul. Lasam un minut la foc mediu, iar apoi adaugam ciupercile. Adaugam putina sare si o lingurita de oregano. Lasam la foc mediu pana se inmoaie ceapa, usturoiul si ciupercile. Adaugam pastele si amestecam. Lasam un minut, iar apoi adaugam smantana. Lasam pastele la foc mic pana sosul se ingroasa.

Trebuie sa le servim calde. Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos alb și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lumaconi cu crema de brocoli