Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 10012 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conserve, retete Conserve
Spalam bine tarhonul si il lasam sa se zvante.
Il taiem marunt daca tulpina e frageda sau rupem frunzele.
Il punem in borcan si adaugam peste el o lingurita de sare si otet.
de Constelatialeu 9
de Bucataras 8
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
adry88 1
Lau 1
interesant
RuxyRux 1
Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:01
ieri la 08:45
pe 16.06 la 09:24
pe 13.06 la 18:21
pe 13.06 la 11:01
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
Rocsi
RODIMUR
MotanLaOale
Rita Ilies 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!