Tarta cu branza si fructe de padure

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 15 Iun 2016 | 6281 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare următoarele ingrediente: Pentru blat:

  • 500 gr făină albă de grâu
  • o linguriţă cu bicarbonat
  • 25 gr drojdie uscată
  • 50 gr unt sărat
  • Două ouă mari
  • 2 linguri cu zahăr
  • 50 ml apă rece
  • coaja rasa de lamaie si portocala

Pentru umplut:

  • 200 gr fructe de pădure (proaspete sau congelate): affine, coacăze, mure şi zmeură
  • 250 gr branza proaspata de vaci
  • 3 oua mari
  • 4 linguri cu zahar tos (asud upa gust)
  • 2 linguri cu smantana sau iaurt cremos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si fructe de padure:

Se cerne făină, se adaugă ouăle, zahărul şi untul. Se presară bicarbonatul şi drojdia.Se presara coaja rasa de lamaie si portocala.

Se toarnă apa şi se frământă un aluat elastic, nelipicios.

Se ţine la rece aproximativ două ore, după care se întinde o foaie nu foarte groasă şi se aşază într-o tavă rotunda tapetată cu hârtie de copt. 

Branza proaspata de amesteca cu ouale, cu zaharul si cu smantana sau iaurtul. Se omogenizeaza si se toarna peste aluatul din tava.

Se adauga deasupra fructele de padure.

Se coace la 160 de grade aproximativ, pana ce compozitia se leaga si se rumeneste frumos.

După răcire se presară zahăr tos.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]