Tarta cu branza si spanac

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2016 | 3698 vizualizari

 

O tarta gustoasa si satioasa care se face usor. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/tarta-cu-spanac-si-branza-de-vaci/

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • spanac 400-500 g
  • 2 oua
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura de pesmet
  • sare, piper
  • seminte de mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si spanac:

Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat.

Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam bine.

Punem o parte din aluat in tava pentru tarta si oprim o parte pentru facut grilajul de deasupra tartei.

Punem peste luat si compozitia de spanac si o presam bine cu lingura. Marginile aluatului le indoim si facem grilajul.

Ungem tarta cu 1 ou batut, presaram mac si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.

TIPS-URI

1

Puteti presara dasupra seminte de susan sau oregano.

2

Eu am folosit o branza de vaci sarata.

3

Puteti folosi spanac praoaspat oparit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]