Tarta cu carne tocata

de cristeena20 in Pizza, 28 Mar 2015 | 8692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 400 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • o lta zahar, putina sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cana apa calduta
  • Umplutura:
  • 300 gr carne tocata (dupa preferinta)
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei gras
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 chilli
  • 1/2 pahar vin alb
  • dafin, cimbru proaspat, oregano, sare, piper, boia dulce
  • ulei de masline
  • 1 lingura pasta de tomate; o lta pasta de gogosar
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne tocata:

Pregatim aluatul de pizza:

Amestecam drojdia cu zaharul si cu putina faina si turnam putina apa calda. Lasam sa dospeasca putin si apoi adaugam la faina si mai adaugam si uleiul amestecat cu apa ramasa si in care am dizolvat sarea. Framantam un aluat elastic si il lasam sa creasca putin.

Intr-o forma de tarta cu hartie de copt punem aluatul intins cu un sucitor si punem carnea tocata racita deasupra. Adunam putin la capete si presaram cu cascaval deasupra. Dam la cuptorul incins aprox 35-40 minute, pana e rumenita frumos deasupra si aluatul e copt.

Umplutura: 

Tocam ceapa fin si o punem la calit cu ulei de masline. adaugam si usturoiul si adaugam apoi morcovul razuit fin si ardeiul tocate marunt. Apoi adaugam carnea si ciupercile. Prajim bine si adaugam sare, piper, boia dulce, cimbru, dafin, oregano si turnam vin alb. Lasam sa scada bine vinul si apoi adaugam pasta de tomate si de ardei. Mai lasam 2-3 minute si dam deoparte sa se raceasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]