Tarta cu smantana si cu oua

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 5657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 6 oua
  • 300 g smantana
  • 300 g bacon
  • 150 g carnat afumat
  • 150 g cas oaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu smantana si cu oua:

O tava rotunda cu diametrul de 30-35 cm o ungem cu unt si o acoperim cu hartie de copt peste care asezam aluatul foietaj. Baconul il taiem feliute subtiri apoi batem bine 2 oua. Smantana o amestecam cu baconul, ouale batute si patrunjelul tocat marunt. Aceasta compozitie o punem in tava peste foietaj si o intindem uniform cu ajutorul unei linguri. Radem apoi casul deasupra tartei si presaram putin patrunjel verde. Carnatul taiat rondele il asezam deasupra compozitiei si spargem si cele 4 oua ramase.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C pentru aproximativ 30 minute pina se fac ochiurile de deasupra. Scoatem tarta din cuptor, o feliem si se poate servi cu diferite sosuri sau asa cum este. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu smantana si cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

diaconta 1

16.04.2011, 23:40

Musai c-o fi buna

iry-gabriela 1

06.06.2013, 18:42

ce bunatate

Sidy 1

07.06.2013, 08:49

Iri noua ne-a placut foarte mult asa ca am facut-o de muuuuuuuuuuulte ori !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti umpluti