Tarta fina cu capsuni si bezea

de ela in Prajituri, 24 Mai 2010 | 8428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 100gr unt moale
  • 100gr zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • 1praf de sare
  • 2oua
  • 200gr faina
  • 1plic praf de copt
  • 1lingurita amidon alimentar
  • 3picaturi ulei
  • Pentru umplutura:
  • 400gr capsuni
  • 3albusuri de ou
  • 150gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fina cu capsuni si bezea:

Incingeti cuptorul.

Amestecati cu ajutorul mixerului untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul.Adaugati apoi ouale,praful de copt,sarea.faina si uleiul si amestecati bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza bine aluatul.

Ungeti cu ulei o forma de tarta si asezati in ea aluatul moale,intindeti-l cu mainile date prin faina.Deasupra aluatului puneti capsunile taiate in doua si apasati-le usor in aluat.

Dati la cuptor 25minute.

Intre timp bateti albusurile de ou cu zaharul.Scoateti din cuptor si puneti deasupra tartei albusurile batute si mai dati la cuptor cateva minute pana ce bezeaua prinde o crusta aurie

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fina cu capsuni si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (106)

ela 1

28.05.2010, 16:21

Adina carla,multumesc

Bunica 1

06.06.2010, 20:10

Wow, ce bine arata ! Am facut tarta cu tot felul de fructe , dar fara bezea. Buna idee ! Chiar daca sunteti la cura, o feliuta merge, dar nu una prea lata, asa de un deget pe latime, nu pe lungime

ela 1

06.06.2010, 20:46

multumim,bunica de incurajari in privinta curei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructe