Tarta floarea soarelui cu spanac

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2016 | 12252 vizualizari

 

Tarta in forma de floarea soarelui este bogata in spanac gustos, plin de vitamine si branza ricotta cremoasa. 

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat foietaj
  • 350 gr ricotta
  • 400 gr spanac
  • 2 oua
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan ras
  • plus un ou pentru uns
  • si mix de seminte pentru presarat deasupra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta floarea soarelui cu spanac:

Vei vedea ca se prepara extrem de usor, iar rezultatul va fi unul spectaculos! 

Pentru inceput, caleste in putin ulei de masline ceapa si usturoiul verde taiate marunt. Adauga apoi spanacul si lasa-le sa se gateasca 5 minute. Pune compozitia intr-o sita si las-o la scurs, apoi amestec-o cu branza ricotta si ouale. Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa si omogenizeaza bine. 

Taie cele doua foi de aluat cu ajutorul unei tavi rotunde sau un capac de oala.

Vezi toti pasii de preparare aici https://youtu.be/vYuHSa4q8QE

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floarea soarelui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]