Mai jos, regasiti o reteta delicioasa pe care am facut-o dupa o reteta de-a Violetei. Va invit sa o incercati.
Din apa, margarina, faina, ou si sare, framanti un aluat.
Il pui intr-o folie alimentara, il presezi usor cu mana si il dai la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Tai ardeii fasii si ii amesteci cu branza faramitata si ouale. Asezonezi cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Intinzi o foaie de aluat si o asezi intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Intepi aluatul cu o furculita pe toata suprafata.
Asezi in mijloc umplutura si razi deasupra cascavalul. Pui cateva fasii de ardei deasupra. Ridici marginile foii peste umplutura, formand niste cute si presezi usor ca sa nu se desfaca la copt. Ungi cu galbenusul batut cu lapte. Dai la cuptor la foc mediu, pentru 40-50 de minute.
Se poate servi atat calda. cat si rece.