Tocana de legume si carne

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2012 | 3972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rosii usturoi
  • 500 g pulpa de porc
  • 2 carnati
  • 1 scarita afumata
  • ulei pt calit
  • suc de rosii
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume si carne:

Legumele se curata si se taie sub ce forma dorim :) Se pun la calit in ulei (nu prea mult ulei ) Se adauga carnea, carnatii si scarita taiata bucati. Se calesc impreuna circa 5 minute. Se pune o cana de apa si se acopera cu capac si se lasa la fiert la foc potrivit. Daca mai este nevoie se mai completeaza cu apa, la mine a fost suficienta. Se condimenteaza. Cand e fiarta carnea si s-a format un sos, se pune suc de rosii dupa gustul fiecaruia si usturoi. Se mai lasa 5 minute pe foc.

Se serveste calda cu muraturi :D Pofta buna:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume si carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc