Tocana de vita la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 15 Noi 2016 | 6842 vizualizari

 

Mi-a adus mama niste carne de vita si mi-a zis :vezi ca asta a fost vaca batrana toata ziua, asta este te mai si pacalesti, zice omul ca taie vitel si a gresit, a taiat-o pe maica`sa....asa ca am umblat iar la cioroi, sa o fragezeasca ...pe doamna vaca...:)))

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg carne de vaca
  • 2 cepe de apa
  • 2 morcovi
  • 3-4 ardei rosii si galbeni, mai mici, ultimile ramasite ale toamnei
  • 4 cartofi
  • condimente Kotany pentru vita
  • sare
  • cca 300 ml suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vita la slow cooker Crock-Pot:

Mai intai am taiat carnea in bucatele le-am spalat, le-am uscat cu un servet si apoi le-am pus sa se caleasca cca 15 min. Separat am curatat legumele si le-am taiat mai grosier, asa cu barda... Am scos carnea si am condimentat-o, apoi am pus in recipientul slow cooker Crock-Pot  un pic de ulei, am adaugat legumele si un praf de sare, am amestecat ,am asezat si bucatile de carne, peste care am turnat sucul de rosii, am clatit sticluta de suc de rosii cu apa si am turnat si apa peste carne. Am amestecat, am pus capacul si am activat functia high pentru cateva ore bune, nu le mai stiu numarul, ca am avut treaba. Important este sa fie gata cand vine ''seful'' acasa.....Gata...asteptam verdictul...de mirosit, miroase bine ....:)))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vita la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]