Tocana taraneasca

de reisnaor_2006 in Porc, 10 Ian 2015 | 6895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 1 bucata de carnati
  • 150 de grame de burta ptr jumeri
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana taraneasca:

Burta o taiem cubulete si o punem in cratita pana isi lasa putina unsoare. Carnea o taiem cubulete, carnatiul felii si le adaugam peste burta si lasam sa se rumeneasca putin, dupa ce s-a rumenit carnea si burta s-a mai topit turnam compozitia intr-o tigaie curata si lasam la foc potrivit sa se rumeneasca.

Ceapa,ardeiul le taiem fidelute si le adaugam peste carne impreuna cu putina apa si lasam sa fiarba putin.Condimentam cu sare si piper si cand apa a scazut adaugam usturoiul curatat si taiat feliute.Servim alaturi de mamaliga.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata