Tocanita cu inimioare de pui si legume

de Krystyan Trendy in Pui, 6 Noi 2013 | 3519 vizualizari

 

Inimioarele s-au mancat aproape toate ,inainte de a fi puse in tocanita . Daca aveti "hoti "in casa ,ascundeti inimioarele, altfel patiti ca mine :d

 

INGREDIENTE

  • 400 g inimioare
  • 100g masline negre feliate
  • 1 conopida
  • ardei gras rosu
  • 5 rosii decojite
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • 100ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu inimioare de pui si legume:

Se spala inimioarele ,se curata,apoi se prajesc intr-o tigaie cu ulei .Adaugati si 100ml apa in tigaie ,pentru ca inimioarele sa fiarba bine si sa nu fie tari.Se scot dupa ce s-au prajit separat intr-o farfurie adanca si se acopera farfuria.

Se curata conopida,se spala si apoi se pune intr-o cratita cu apa si putina sare.

Se lasa sa dea un clocot apoi se scoate intr-o strecuratoare la scurs.Apoi curatam cepele,ardeiul gras,usturoiul ,le spalam,le tocam si le punem intr-o tigaie cu putin ulei,la calit.Cand incep sa se rumeneasca se adauga rosiile tocate cubulete .Se lasa sa se inabuse .Adaugam apoi conopida ,inimioarele prajite si sarea.Cand este aproape tocanita,se adauga maslinele .Mai lasam 5 minute si tocanita este gata pentru a fi servita.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si putin marar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu inimioare de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci