Tocanita de aripioare cu taietei cu ou

de reisnaor_2006 in Pui, 14 Oct 2014 | 4376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • o punga de taietei cu ou
  • 1 kg de aripioare
  • pasta de rosii
  • 50 gr masline verzi negre
  • sare
  • piper
  • 100 gr unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de aripioare cu taietei cu ou:

Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei. Peste ea adaugam aripioarele si le lasam la fiert pana da in clocot. Dupa ce au fiert aripioarele adaugam sare, piper dupa gust, 2-3 linguri de pasta de bulion, maslinele taiate si mai lasam sa fiarba 10 minute la foc potrivit.

Separat fierbem in apa cu sare taieteii, ii scurgem de apa, untul il punem intr-o cratita sa se topeasca, adaugam patrunjelul tocat. In farfurie punem taieteii, untul topit cu patrunjel si langa tocanita de aripioare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de aripioare cu taietei cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu galuste