Tocanita de aripioare cu taietei cu ou

de reisnaor_2006 in Pui, 14 Oct 2014 | 4424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • o punga de taietei cu ou
  • 1 kg de aripioare
  • pasta de rosii
  • 50 gr masline verzi negre
  • sare
  • piper
  • 100 gr unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de aripioare cu taietei cu ou:

Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei. Peste ea adaugam aripioarele si le lasam la fiert pana da in clocot. Dupa ce au fiert aripioarele adaugam sare, piper dupa gust, 2-3 linguri de pasta de bulion, maslinele taiate si mai lasam sa fiarba 10 minute la foc potrivit.

Separat fierbem in apa cu sare taieteii, ii scurgem de apa, untul il punem intr-o cratita sa se topeasca, adaugam patrunjelul tocat. In farfurie punem taieteii, untul topit cu patrunjel si langa tocanita de aripioare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de aripioare cu taietei cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu castraveti