Tocanita de cartofi cu cabanos

de ela in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2010 | 14377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi,
  • 3cabanosi,
  • 2cepe,
  • 1rosie,
  • 1ardei gras mic,
  • sare,
  • foi de dafin,
  • tarhon,
  • patrunjel,
  • bulion,
  • 2morcovi mici
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu cabanos:

Se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul si rosia se maruntesc si ele,cabanosul se taie cubulete,morcovii la fel.

Se pun toate la distuit cu putin ulei si apa,sare,piper,15min.

Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete,se rastoarna peste compozitia de pe foc si se fierbe mai vreo 25min.Spre sfarsit se condimenteaza dupa gust cu tarhon,patrunjel,sare si se adauga bulionul

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ela 1

16.02.2010, 12:18

e buna si pentru oamenii mari...

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 16:41

O mancarica tare buna si merge cu muraturi.Frumos prezentata.

nadina73 1

27.04.2010, 00:36

ela sti ce mult imi place e grozva si cu muratura e 5 furuc de la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ceapa rosie in sos de maioneza si smantana