Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui

de Bya Ralu in Pui, 8 Noi 2013 | 19533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 morcovi mici
  • 4-5 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de bulion
  • sare/piper
  • 1/2 leg de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui:

Ceapa o taiem marunt o punem la calit in ulei,adaugam si morcovii taiati rondele. Dovlecelul se spala bine si se taie feliute potrivite,iar cartofii ii taiem cuburi. Pieptul de pui il taiem cubulete si adaugam peste legumele calite,punem si dovlecelul feliute si cartofii. Se pun 2 pahare de apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Cand scade zeama se adauga bulionul si usturoiul taiat feliute subtiri. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]