Tocanita de cartofi cu pipote si inimi

de fluturas in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2009 | 50809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi
  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 2 gogosari mari sau ardei kapia
  • o capatana usturoi
  • rosii proaspete sau rosii in bulion
  • sare,piper
  • cimbru
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pipote si inimi:

Se pun la fiert pipotele si inimile in apa cu putin ulei pana ajung sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin.Se caleste ceapa cu gogosarul,se adauga cartoful taiat cubulete si se mai invarte in cratita un pic sa se inmoaie .Se combina toate,se adauga rosiile,condimentele,apa,se fierb pana se inmoaie cartoful apoi se pun intr-o tava de yena la cuptor  cu usturoiul tocat marunt sa se lege sosul.Se presara patrunjel.

TIPS-URI

1

cand am ciuperci proaspete sau congelate neaparat le folosesc la tocanita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

fluturas 1

03.11.2009, 13:23

te astept cu mare placere,iti multumesc!

rivka 1

03.11.2009, 18:07

arata bine!
imi place cum gatesti, la tine as manca cu placere si pofta

feliciana_maria_1209 1

28.12.2010, 20:02

super arata.5f si poate imi dai si mie o portie cand mai faci.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de cartofi cu costita afumata, o mancare gustoasa