Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii

de Bucataras Monica in Pui, 10 Apr 2016 | 9438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • 5 cepe mari;
  • 2 morcovi
  • 150 ml. suc de roşii
  • 2 foi de dafin;
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii:

Pasul1: Spalam aripioarele si le punem intr-o tigaie cu 4 linguri de ulei e floarea soarelui.

Pasul2: Dupa ce acestea s-au rumenit,adaugam ceapa tocata marunt.

Pasul3: Morcovii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu orificii mici.

Pasul4: Dupa ce ceapa s-a inmuiat, adagam morcovul si le lasam la calit.

Pasul5: Cand legumele s-au calit, adaugam 250 ml apa si acoperim cu un capac astfel carnea se va fragezi si va capata gustul legumelor.

Pasul6: Sarea, piperul si foile de dafin le adaugam dupa ce lichidul din tigaie a scazut.

Pasul7: Adaugam sucul de rosii si mai lasam circa 15 minute.

Tocanita poate fi servita cu mamaliguta calda si oua fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

10.04.2016, 19:19

buna tocanita!

Rahela Velicu 1

10.04.2016, 19:49

CameliaR 1

11.04.2016, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]