Tocanita de ciuperci

de stefy_a in Mancaruri de legume, 5 Aug 2016 | 2566 vizualizari

 

Pentru ca e post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignion
  • o ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

- se curata ceapa, se spala, se taie si se pune la calit pana devine sticloasa

- se curata ciupercile, se spala, se taie bucatele si se adauga peste ceapa

- adaugam o canita de apa (nu mai mult pentru ca oricum ciuperciel lasa multa apa), pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba

- tocanita se face cat de zemoasa sau scazuta doriti

- se serveste foarte bine cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu smantana