Tocanita de ciuperci cu ceapa

de mirela0911 in Mancaruri de post, 28 Ian 2011 | 16787 vizualizari

 

Pentru o zi de post este foarte buna si rapid de executat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 500g ciuperci champignon
  • 2lgt pasta ardei
  • sare, piper
  • 4-5 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu ceapa:

Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in ulei. Ciupercile se curata si se taie cubulete. Peste ceapa se adauga pasta de ardei si apoi ciupercile. Se lasa sa fiarba in sucul propriu, eventual se mai adauga putina apa pt a avea mai maul sos. Spre sfarsit se adauga sare si piper dupa gust.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]