Tocanita de ciuperci la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 7 Mar 2014 | 8393 vizualizari

 

Am si eu o fixatie, imi place sa gatesc anumite preparate in tuci. Asa ca azi am bagat ciupercile in tuci, n-au avut obiectii, chiar s-au simtit bine.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champinion
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci la tuci:

Desi am tot auzit ca e bine sa nu cureti ciupercile,sa le lasi cu pielita aia alba,ca acolo sunt adunate toate substantele benefice organismului,eu fac exact invers,le curat,am pitici pe creier......Asadar si prin urmare am curatat ciupercutele,le-am rupt coditele,fiind micute le-am lasat intregi.Ceapa si ardeiul le-am taiat marunt.Am asezat tuciul pe aragaz,l-am lasat sa se incinga bine,am adaugat uleiul si apoi ceapa si ardeiul,am pus putina sare si piper si am lasat la calit pana s-a inmuiat ardeiul.Apoi am adaugat ciupercile si o ceasca cu apa si am lasat la fiert cca 25-30 min.La final am tocat patrunjel si l-am pus deasupra,apoi am stins focul.Se poate servi cu mamaliguta,eu prefer painea,mamaliga-mi face foame....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]