Tocanita de ciuperci(ghebe)

de dantes in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 7911 vizualizari

 

Se prepara rapid si sunt foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 50 ml.ulei
  • sare ,piper ,dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci(ghebe):

Se taie ceapa si ardeiul marunt si se calesc in ulei.

Se adauga ciupercile eu am folosit ghebe congelate si nu a mai trebuit sa adaug apa.

Se lasa sa fiarba inabusit circa 10 minute si se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci(ghebe)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci