Tocanita de ciuperci(ghebe)

de dantes in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 7839 vizualizari

 

Se prepara rapid si sunt foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 50 ml.ulei
  • sare ,piper ,dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci(ghebe):

Se taie ceapa si ardeiul marunt si se calesc in ulei.

Se adauga ciupercile eu am folosit ghebe congelate si nu a mai trebuit sa adaug apa.

Se lasa sa fiarba inabusit circa 10 minute si se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci(ghebe)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post