Tocanita de fasole verde cu pui

de Diana_Constantin in Pui, 5 Apr 2013 | 7578 vizualizari

 

Este o mancarica delicioasa care se poate face si de post daca se renunta la pulpele de pui.

 

INGREDIENTE

  • 2 Borcane de fasole verde( eu am avut puse din toamna)
  • 4 pulpe de pui
  • 4 cepe
  • 2 cartofi
  • 150 gr de ardei( eu am avut de la congelator)
  • 2 linguri bulion
  • sare,boia,legume uscate si vegeta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole verde cu pui:

Pulpele se taie pe jumatate si se prajesc apoi se pun deoparte. Ceapa tocata marunt se caleste pana devine sticloasa ,dupa care sa adauga cartofii taiati cubulete si ardeii si se mai calesc pentru 5 minute. Se pune fasolea si 2 pahare de apa apoi pe lasa la foc mediu cu capacul pus pentru 20 de minute. Se pun condimentele si carnea prajita.

Se completeaza cu apa daca e nvoie si se mai lasa pentru 10 minute pe foc. In ultimele 2 minute se adauga bulionul. Se opreste focul si se pune verdeata pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole verde cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui