Tocanita de legume cu carne de porc

de claudiaO in Mancaruri cu carne, 25 Noi 2019 | 2810 vizualizari

 

Pe vreme rece e numai buna o tocanita fierbinte...

 

INGREDIENTE

  • 800 g ceafa de porc
  • 4 ardei capia - 2 rosii ,2 verzi
  • 5 cepe
  • 1/4 telina medie
  • 2 linguri ulei
  • 1 zuchinni
  • 3 -4 morcovi
  • 2 foi dafin
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 150 ml vin rosu
  • 3 cutii rosii decojite cuburi - Amata
  • sare, piper, magi sectrul gustului 1 lingurita
  • cimbru 1 lingurita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu carne de porc:

Carnea o taiem cubulete potrivite si o calim in ulei. Adaugam ceapa tocata; dupa vreo 3 minute punem morcovii taiati rondele si telina cuburi si tinem pe foc vreo 5 minute sa se inmoiae. Adaugam ardeii. Saram, piperam, puinem cimbru, dafinul  si Maggi, turnam vinul si fierbem cu capac pana  de patrunde carnea. Adaugam cartofii si zuchnni si fierbem mai departe sub capac. Daca mai e nevoie, mai completam cu putina apa. Cand sunt cartofii facuti aproape de tot, punem rosiile si mai fierbem vreo cateva minute. otrivim de gustul final, daca mai trebuie ceva sare.

La final servim fierbinte alaturi de muraturi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca se doreste , la final se poate pune patrunjel vrede tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]