Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline

de katty in Mancaruri de post, 18 Mar 2018 | 5693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 500 gr ciuperci champignon proaspete
  • o mana arpagic de ceapa rosie
  • 1 conserva de rosii
  • 100 gr masline negre
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 1 legatura marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Presaram putina sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana se inmoaie, apoi adaugam arpagicul intreg, curatat si spalat. Lasam sa se inmoaie usor, apoi adaugam ciupercile curatate si taiate lamele. Acoperim cu capacul si lasam  sa  scada zeama de la ciuperci. Daca este nevoie, mai adaugam putina apa calda, pana ciupercile sunt aproape gata. Adaugam conserva de rosii, maslinele, rozmarinul uscat,  potrivim da sare, piper. Cand sosul scade, adaugam mararul tocat fin si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu praz si paste - de post