Tocanita de vinete-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 13 Mai 2010 | 5277 vizualizari

 

este grozav de buna,usor de preparat si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 lingura sos de soia
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vinete-post:

Sunt cantitati pt o persoana

Se curata vanata de coaja apoi se taie cubulete mici.

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se pune in ulei sa se caleasca putin,dupa care se bun bucatile de vanata taiate cubulete si sosul de soia(optional),sare, piper si se lasa sa fiarba cu 1/2 canita de apa 10 minute.

La final se pune pasta de tomate se mai da un clocot si gata,se pune marar tocat daca va place

Daca va place dovlecelul atunci cu siguranta si vanata o sa va placa are un gust foarte bun,este o mancare de post foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

14.05.2010, 19:09

mai fac madi ca a fost putin si iti dau portie dubla

nadina73 1

14.05.2010, 19:09

danuta vi cu madi ce zici?

mariac 1

18.05.2010, 20:18

esti cea mai tare nadina
felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ciuperci brune