Tochitură

de Dana_Retetegg in Porc, 17 Mai 2011 | 6499 vizualizari

 

Dupa parerea mea o mancare gustoasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc,
  • 500 gr ficatei,
  • 700 gr ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • 1 ardei gras,
  • 1 pahar cu vin rosu,
  • verdeata,
  • condimente (piper, dafin, boia dulce, oregano, cimbru, curry),
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri pasta de tomate.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură:

Am spalat bine ficateii si i-am lasat 30 de minute in apa rece.

Am tocat in bucati carnea de porc.

Separat am calit ceapa, ardeiul, morcovii, apoi am adaugat carnea. Am pus si un pahar de apa si am acoperit cu un capac, amestecand din cand in cand.

Dupa aproximativ 40 de minute am pus ciupercile, ficateii, vinul, usturoiul, condimentele si am mai lasat 20 de minute sa fiarba. Am adaugat si pasta de tomate.

La final am pus patrunjelul tocat.

Am servit cu mamaliga [care n-a mai avut loc in poza :)) ] si cu un ou prajit deasupra fiecarei portii. Eu am servit langa si cateva felii de ridichii (mi-era tare pofta!)

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]