Tochitura cu pireu

de Ubulika in Porc, 10 Ian 2012 | 6134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne de porc,cu pulpa fac de obicei .De data asta am avut carne de porc afumata
  • 3 carnati afumati
  • 2 cepe
  • usturoi, un catel
  • 3-4 linguri bulion,2 linguri faina
  • foi de dafin
  • delikat
  • boia,piper
  • ardei ..eu am avut tocat la borcan
  • optional si cimbru.eu cateodata pun..cateodata nu,cum imi vine.sotul nu prea il agreeaza:))
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu pireu:

Se prajeste carnea cuburi, dupa 5 minute si carnatii. Cand s-au rumenit putin se scot pe o farfurie. Se pune ceapa in cratita, lasam 2 minute pana prinde o culoare aurie. Punem carnea inapoi si acoperim cu apa..cat sa acopere carnea de 2 degete. Daca scade prea mult mai completam cu apa fierbinte. Se condimenteaza. Cand se inmoaie putin carnea punem si ardeiul. Lasam sa fiarba in jur de 40-50 minute. Cand e aproape gata se face ingrosala din faina si bulion, stins cu putina apa si se pune peste carne. Aruncam peste 2 foi de dafin si usturoiul.(optional si cimbru.) Am pus si un vf de ardei iute pt un gust mai picant. Mai lasam 10 minute si stingem focul.

Se serveste cu mamaliga sau alaturi de un pireu.De data asta noi am optat pt a  doua varianta:)

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu pireu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu carne de porc si orez la cuptor