Tochitura de organe

de vero_closca in Porc, 8 Apr 2010 | 24141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de porc (rinichi, ficat, inima, splina)
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 pahar vin rosu sec
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 1 cana supa de legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de organe:

Se curata bine organele, se spala, se usuca si se taie dupa preferinta, cuburi sau felii.

Intr-o cratita cu fund gros se incinge uleiul si se rumenesc usor organele, apoi se sting cu supa de legume. Se lasa la foc mic pana scade, se adauga usturoiul taiat feliute, sarea, piperul, cimbrul si paharul de vin si se mai lasa pe foc mic pana scade putin.

Este delicioasa cu muraturi si mamaliguta.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de organe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura