Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare,adaugam uleiul treptat ca la maioneza,laptele,amestestecam pana ce se omogenizeaza,
Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt,cacao si coaja de portocala,
Incorporam amestecul de faina in spuma de albusuri,amestecand cu o lingura cu miscari usoare,
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care taiem in 2 blatul,
Crema de ciocolata-Intr-un ibric adaugam untul,150 ml frisca si ciocolata rupta bucatele,punem pe foc mic amestecand continuu pana ce se topeste ciocolata,lasam sa se raceasca foarte bine,dupa care mixam,amestecam cu frisca mixata intre timp,
Crema de mascarpone-intr-un bol mai mare mixam mascarponele(la temperatura camerei)cu zaharul pana se topeste,mixam frisca si amestecam cu mascarponele pana ce se omogenizeaza,
Asamblare-pe un platou asezam prima foaie de blat o insiropam-adaugam crema de ciocolata(din care am oprit un pic) si dam la rece cca 1 ora dupa care adaugam crema de mascarpone-a 2 foaie de blat-insiropam-ungem blatul cu crema ramasa de ciocolata si dam la frigider cateva ore,
Eu am decorat cu ciocolata topita,