"Tort" de curcan la cuptor

de deliciousflavours in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2011 | 9097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan  (sau pui)
  • cateva felii de bacon
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua intregi
  • 100 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 g margarina
  • 150 g telemea
  • 150 g cascaval afumat
  • 150 ml smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Tort" de curcan la cuptor:

Pieptul de curcan (pui) se spala, se taie felii subtiri, se bate putin (ca pentru snitel) si se condimenteaza cu sare si piper. Punem laptele intr-un bol mai mare, pisam in el usturoiul si asezam aici feliile de carne. Intr-o farfurie batem ouale spuma, iar faina o punem intr-o alta farfurie intinsa.

Ungem cu margarina o tava yena, si procedam astfel: luam pe rand cate o felie de carne, o trecem prin faina, apoi prin oua si le asezam una langa alta in tava, cand este gata primul rand, radem telemea si cascaval deasupra si continuam asa pana suntem gata cu carnita. Laptele, faina si ouale ramase le amestecam bine cu smantana, mai adaugam (optional) putina sare sau vegeta si turnam peste carne. Deasupra asezam feliile de bacon si introducem la cuptor 30-40 minute, dupa care verificam daca este frageda carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Tort" de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan