Tort Fluture

de gamilici in Torturi, 24 Apr 2012 | 7281 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt

Crema

  • 300 g nutella
  • 250 g mascarpone
  • 50 g frisca

Sirop

  • 1/2 cana apa
  • 3/4 cana zahar
  • esenta de rom (optional)

Decor

  • m&m;haribo, etc. (dupa imaginatie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fluture:

Blat

Se separa albusurile de galbenusuri.Se amesteca cele din urma cu zaharul.Se bat spuma albusurile,se adauga galbenusurile, faina si praful de copt.Se coace intr-o forma rotunda.

Crema

Se amesteca toate ingredientele,daca e necesar se mai poate adauga frisca sau mascarpone pentru a nu fi prea dulce.

Sirop

Se fierbe apa cu zaharul pana e topit, se adauga esenta de rom si se lasa la racit.

Asamblare

Blatul rotund se taie dupa imaginea de mai jos,apoi pe mijloc.Se insiropeaza si se adauga crema,apoi se acopera cu cealalta parte de blat.Dupa se orneaza cu crema ramasa,m&m,haribo si alte jeleuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Fluture" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alba_zori 1

24.04.2012, 19:25

simplu si bun

Sim0na 1

24.04.2012, 19:33

Foarte frumos!!!

iry-gabriela 1

24.04.2012, 21:02

un fluture fff frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Fluture