Tort pandispan cu pere

de reisnaor_2006 in Torturi, 22 Oct 2014 | 4557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar de zahar
  • 4 lg de ulei
  • 2 lg cacao
  • un vf. cutit de sare
  • 2 pere
  • Crema:
  • 200 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 100 gr zahar pudra
  • 50 gr mascarpone
  • Ornat:
  • ciocolata rasa
  • feliute de pere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pandispan cu pere:

Albusurile le separam de galbenusuri.Mixam albusurile spuma,adaugam pe rand zaharul,galbenusurile,faina putin cate putin,cacaoa,praful de sare si uleiul.Coacem la 180 de grade intr-o tava tapetata cu unt si faina.Facem testul cu scobitoarea.

Mixam frisca ,untul il taiem cubulete si il mixam cu zaharul,mascarpone si amestecam cu frisca.Cand blatul s-a racit il taiem in doua,eu am insiropat cu zeama de la compot de capsuni,punem crema,pere taiate felii,al doilea blat,crema,ciocolata rasa si feliute de pere.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pandispan cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]