Tort rulada

de deyutzky in Torturi, 25 Iul 2012 | 5416 vizualizari

 

Am pregatit acest tortulet cu ocazia implinirii a 2 ani minunati de relatie de cand sunt impreuna cu iubitul meu :D este facut cu multa muuulta dragoste :X

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rulada:

Imbracam cu folie alimentara o tava cu peretii detasabili. Pe fundul tavii punem un strat de felii de rulada, apoi pe peretii tavei punem un rand de felii de rulada si dam la rece pana e gata crema.

Pregatim budinca si frisca conform instructiunilor de pe plic.

Frisca o dam la rece iar budinca o lasam la racit.

Dupa ce budinca s-a racit o turnam in tava peste rulada, punem frica si ornam dupa preferinte, apoi dam tortul la rece.

Eu am ornat cu inimioare de ciocolata si ciocolata rasa.

Pentru a face inimioarele aveti nevoie de 1-2 tablete de ciocolata cu lapte si o forma de prajituri din metal in forma de inimioara...apoi cu forma decupati din ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rulada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie, capsuni si visine