am gasit acum ceva timp aceasta reteta pe GialloZafferano si astazi in sfarsit m-am hotarat sa o fac....
pt pasta:
pt umplutura:
punem faina intr-un vas si formam o fantana in mijloc unde punem ouale si sarea.
amestecam prima data cu o furculita pana ouale absorb toata faina,apoi cu mana pana obtinem un aluat destul de elastic(dak mai e nevoie mai punem putina faina,depinde de marimea oualelor).
punem aluatul pe masa si il framantam putin apoi il intindem cu sucitorul pana formam o foaie destul de subtire ca de taitei.
mutam foaia pe hartie de cuptor si o ungem cu sos bechamel,deasupra punem sunca,apoi presaram parmezan si punem feliile de cascaval taiate subtiri.
rulam si punem in congelator pentru 10 min,apoi il scoatem si taiem bucatele de 4-5 cm.
punem trandafirasii intr-o tava ,punem deasupra sos bechamel si presaram parmezan,apoi dam la cuptorul preincalzit la 160° timp de 45-50 de min.
1
reteta originala prevedea si ciuperci
2
nu am pus cantitati pt k am pus la ochi umplutura
3
pt a face pasta calculati tot timpul la 100 gr faina 1 ou si un praf de sare