Trandafiri cu branza si goji

de mimmi in Dulciuri, 7 Noi 2011 | 3967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 10 g drojdie uscata
  • 2 linguri ulei
  •  lapte cat cuprinde
  • aroma de portocala
  • 150 g zahar
  • 400-500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • coaja rasa de portocala
  • 100-150 g zahar
  • cca 30 g fructe goji
  • + 1 ou pt uns
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri cu branza si goji:

Drojdia se amesteca cu 1 lingura zahar, 1 lingura faina si 100 ml lapte caldut, se lasa la dospit. Cernem faina intr-un bol, in mijloc turnam maiaua, pe margine adaugam ouale, zaharul, aroma de portocala, uleiul, un praf de sare. Framantam, adaugand lapte cat cuprinde. Lasam aluatul la dospit cca 1 ora.

Se strecoara branza(sa nu aiba apa), se indulceste dupa gust, se adauga coaja de portocala, oul si fructele goji.

Intindem aluatul,il taiem patratele pe care le crestam pe margini in forma de x.(precum in filmulet). In mijloc punem o lingurita cu branza si formam trandafirasul. Ii ungem cu ou batut si ii punem in tava,dam tava la cuptor pt 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu branza si goji" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu foaie turnata si branza de oaie si smantana