Trandafiri cu sunca

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 71428 vizualizari

 

Am vazut, mi-a placut, am facut.

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat de foietaj
  • sunca de Praga felii subtiri
  • cascaval
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri cu sunca:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde pe blat si se taie fasii de 4-5 centimetri.

Se ung fasiile cu ou batut.

Se pun feliile de sunca taiate in jumatate si se ruleaza.

Se pun in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt'

Se ung cu ou si se presara cascaval deasupra.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.

Eu le-am copt de doua ori ca prima oara le-am scos crude la mijloc.

Sunt foarte bune.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si cascaval