Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2016 | 4310 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, dacă se anunță musafiri în ultima clipă ;) P.S. Mereu am un aluat de foietaj în congelator, pentru musafiri surpriză ;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj,
  • Felii subțiri de bacon,
  • Muștar clasic,
  • Cașcaval felii,
  • Ou 1 bucată pentru uns,
  • Semințe de in, susan, dovleac, floarea soarelui.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval:

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de cașcaval, se taie aluatul în fâșii cât să cuprindă ingredientele, apoi se rulează în diagonală, că să se obțină efectul de trandafir și se pun în forme termorezistente de brioșe. Se ung cu ou bătut, apoi se presară semințele și se dau la copt, în cuptorul preincins cca 20 de minute la 200 grade. Se servesc calde dar și reci. Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

Geanina87 1

31.03.2016, 08:37

Panacris 1

31.03.2016, 14:10

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Ancutsa 1

14.09.2016, 15:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merdenele cu branza