Trigoane cu branza

de lia maria in Prajituri, 28 Dec 2010 | 10339 vizualizari

 

Va poftesc la ceva dulce, rapid, usor si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 600 g branza dulce de vaci
  • 60 g smantana grasa
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 250 g zahar praf
  • 1 galbenus de ou
  • 100 g unt topit
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza:

Branza se freaca cu zaharul, smantana,galbenusul si praful de vanilie, pana devine o pasta.

Intindem foile de placinta,pe masa de lucru, le stropim cu unt si le suprapunem cate patru. Taiem trei fasii in lungime, adaugam in capatul fiecareia cate o lingura generoasa din crema de branza si incepem inpachetarea, dreapta, stanga, pana adunam toata fasia de aluat intr-un triunghi. Procedam la fel si cu restul...

Asezam trigoanele intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, presaram putin zahar tos pe fiecare si le dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 25-30’.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

eu am vrut sa le las albe si sa le umplu cu o crema de branza simpla,dar se pot adauga stafide in crema,iar deasupra se pot unge cu galbenus si presara cu zahar brun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]