Trio mini quiche

de Oana in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2012 | 5869 vizualizari

 

Pentru micul-dejun :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mozzarella Delaco
  • 200 gr crema de branza ceva fin cremos Delaco
  • 150 gr iaurt gras
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • sare
  • piper nucsoara rasa
  • 2 linguri seminte de pin

Umplutura:

  • 3 cepe mici
  • 6 catei de usturoi
  • jumatate piept de pui
  • 3 ciuperci champigninon mai mari
  • 500 gr frunze de spanac oparit
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt

Pentru uns:

  • 20 gr unt topit
  • pesmet
  • seminte de pin pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trio mini quiche:

Se amesteca intr-un castron mozzarella rasa cu crema de branza, iaurtul, ouale, semintele de pin si faina. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. Se imparte in trei parti egale.

Pentru umplutura, se curata cepele si usturoiul si se toaca marunt, apoi se imparte in trei. Se pune putin unt intr-o tigaie si se pune prima parte de ceapa si usturoi. Se lasa putn la inmuiat, apoi se adauga ciupercile taiate feliute subtiri. Se adauga sare si piper si se lasa pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand. Se scot intr-un castron si se lasa la racit. Se prepara la fel umplutura cu pui, se adauga pieptul taiat cubulete mici peste ceapa inmuiata in unt, se condimenteaza si se lasa pe foc pana este gata. Se scoate umplutura in alt castron si se lasa la racit. Se prepara si umplutura cu spanac, peste ceapa sotata se pun frunzele de spanac si se lasa la inmuiat 5 minute, apoi se lasa la racit.

Cele trei umpluturi se amesteca separat cu compozitiie de branza.

Se unge o tava de briose cu unt topit si se tapeteaza cu pesmet. Se pune din fiecare compozitie, cate doua linguri cu varf in fiecare forma. Ies cate 4 mini quiche din fiecare compozitie. Se presara deasupra seminte de pin.

Se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu, 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra.

Se servesc calde sau reci, sunt delicioase!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trio mini quiche" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen