Varza in straturi

de epurasha2bb in Vita, 26 Mai 2010 | 4544 vizualizari

 

fiindca mi-a facut pofta madi marin cu Varza a ala Cluj in vas roman am pus mana si am facut numai ca la cratita

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ceasca orez
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 graunti usturoi uscat
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 300 g carne tocata amestec de porc cu vita
  • 90 g cascaval ras
  • 2 oua
  • 100 g kaiser
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza in straturi:

Am tocat varza si am calit-o intr-o cratita cu putin ulei, sare si piper impreuna cu usturoiul si ceapa verde tocate.Apoi am adaugat si pasta de tomate si am dat deoparte dupa cateva minute.

Separat am fiert orezul pe care apoi l-am ametecat cu carea tocata calita in tigaie cu sare, piper si cepa si morcovul tocate marunt.

Se aseaza in cratita un strat de varza apoi unul de carne tocata apoi iar de varza si deasupra se toarna ouale batute cu cascavalul si kaiserul feliute.Din loc in loc am mai adaugat si felii de rosie si am presarat putin marar tocat.Am bagat la cuptor 15 minute pana s-a rumenit.

Mie imi place ce a iesit, sa vedem la cina ce zice sotul:)

 

TIPS-URI

1

folositi un vas cu diametru mai mic ca sa iasa mai inalt si sa se vada frumos straturile;

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb