Varză murată cu jumări și carne de porc

de Panacris in Porc, 26 Oct 2014 | 4849 vizualizari

 

No, dacă tot a venit ninsoarea, a trebuit să golim butoiul de varză murată:D! Daaa, știu că vi se pare anormal, să mai avem varză murată, la ora asta :D , dar se mai întâmplă;) Așa că las vorbăria de o parte și vă aduc o mâncărică, comună super bună! ;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • varză murată 1 bucată,
  • ceapă galbenă 2 bucați,
  • jumări de porc cca. 50 g,
  • pulpă de porc cca 500 g.,
  • mărar uscat 1 fir,
  • foia de dafin 2 bucăți,
  • cimbru 1 fir,
  • boia dulce de ardei,
  • pastă de gogoșari a la Panacris 3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată cu jumări și carne de porc:

Jumările și carnea tăiată cubulețe se pun laprăjit, în vasul Multicooker-ului, setat la programul FRY, ptr cca.6 minute. Între timp se curăță, toacă ceapa și varza murată, ce se adaugp la amestecul de jumări și carne, lăsându-se la prăjit cca 10 minute.  După ce a expirat timpul de prăjire, se adaugă varza tocată fideluță. Se setează aparatul la programul STEW, ptr. 119 de minute. Se asezonează de piper, foi de dafin boia și mărar uscat, cca. 1000 ml apă rece, apoi se apasă butonul START, și timp de 60 de minute vă puteți ocupa de alte treburi casnice ;). După ce a expirat timpul de gătire, se ridică capacul se adaugă pasta de gogoșari și se mai lasă la gătit, pe modul STEW cca. 20 de minute. Apoi se deconectează aparatul de la sursa de curent și se poate consuma cu  mămăligă/pâine, ardei iute.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu jumări și carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură porc glazurată cu sos BBQ