Vinete pane

de LUK in Mancaruri de legume, 24 Sep 2011 | 7107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • 1 ou
  • sare
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Curatam vinetele de coaja.Le taiem rondelegroase de aprox. 1cm.Le saram si le lasam 15-20min sa absoarba sarea.

Punem uleiul la incins.Amestecam faina si pesmetul(punem parti egale).Batem oul.Dam feliile de vinete prin ouapoi prin amestecul da faina si pesmet si le prajim pe ambele parti in uleiul incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou