Vinete umplute cu carne tocata

de ioana34 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 27434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • aprox 300 gr.carne tocata
  • o ceapa mijlocie
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne tocata:

Vinetele se taie in doua,cu o lingura se scoate miezul din ele,lasandu-se pe margini cam un cm grosime.miezul scos se toaca marunt.Taiem o ceapa marunt si o calim putin intr-o tigaie cu putin ulei adaugam si miezul din vinete, apoi  carnea tocata pana cand aceasta isi schimba culoarea(aprox.5 min)

Adaugam sarea,piperul,vegeta dupa gust.Cu aceasta compozitie umplem vinetele.Deasupra taiem felii de rosii.Se da la cuptor aproximativ 30-40 min,pana cand rosiile incep sa se prajeasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute