Vinete umplute si cascaval afumat

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2012 | 11586 vizualizari

 

Reteta inspirata din pliantul Delaco.....o mancare de nota 10 (zece)!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete
  • 1 carnat de casa afumat
  • ardei rosu kapia
  • 1 rosie
  • 1 ceapa rosie
  • masline negre
  • marar verde
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • cascaval Delaco Afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute si cascaval afumat:

Spalam legumele, taiem vinetele in doua pe lung, le scobim astfel incat sa mai ramana cam 1 cm de miez pe coaja.Taiem marunt miezul de vinete, ardeiul kapia, ceapa o tocam marunt, carnatul taiat bucatele si le calim in ulei incins. Adaugam la final rosiile tocate, maslinele rondele, sare si piper. Umplem jumatatile de vinete si presaram deasupra un strat de cascaval Afumat Delaco si cateva firicele de marar verde. Asezam vinetele intr-o tava pe hartie de copt. Timp de coacere 30-35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]