Vitel cu legume

de mihaelar63 in Vita, 27 Mar 2015 | 4249 vizualizari

 

La ,, recensamant '' am observat ca stau bine cu carnita de vitel .Initial am dorit o tocanita ,dar feliile de carne erau atat de frumoase incat era pacat sa le mai maruntesti . Si tocanita tot clasica nu mai merge, asa ca am adugat cateva legume congelate .Tot de pe stoc ! Am pregatit acest preparat la aparatul Multicooker de la Philips .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 100 ml ulei
  • 6 catei usturoi tocati
  • 2 cepe rosii tocate marunt
  • 2 fire ceapa verde rondele
  • 1 ardei kapia cubulete
  • 1 tija telina feliata
  • 1 ceasca fasole verde congelata
  • 1 ceasca mazare verde congelata
  • 1/2 lingurita boia rosie
  • 1/2 lingurita pasta ardei iuti tocati
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume:

  1. Carnea de vitel se trece prin jet de apa rece , se tamponeaza de excesul de umiditate si se feliaza .
  2. Setati aparatul de gatit pe functia Fry si caliti usor timp de 10 minute in ulei, ceapa , usturoiul ,ardeiul si telina .Sarati . Adugati boiaua si pasta de ardei iute .
  3. Se pune carnea , doua cani de apa si se trece pe programul Stew  timp de 40 minute .
  4. Cu 10 minute inainte de terminarea programului se aduga legumele congelate .
  5.     Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

In sezon folositi mazare si fasole proaspata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:02

Dia parca am intrat in transa , ma bucura orice mancare verde . Cu ce o avea legatura ?

diaconta 1

29.03.2015, 23:05

A venit primavara Miha,de aia ))

mihaelar63 1

29.03.2015, 23:36

Eu credeam ca are legatura vecinii aia cu culoarea verde . Sau cu padurarii ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel cu legume in vas de lut